Resultaten jeugdliga fase 3 2018-2019

Het in detail doornemen van alle 12! onze deelnemers is ietwat te tijdrovend. Daarom hieronder een korte samenvatting:

  • Dit was het debuut van: Mickah, op zijn eerste competitieoptreden won hij 3/6 matchen bij de miniemen! Mooi gedaan!
  • Luiz kroonde zicht tot beste Benjamin op deze jeugdliga
  • Jauri kroonde zich dan weer tot beste miniem op deze jeugdliga
  • Sibert won de poule in Heren 2, net onder het hoogste niveau
  • Alle andere spelers wisten een mooie prestaties neer te zetten, niemand bleef zonder overwinning.

Gedetailleerde resultaten op:

https://www.wvl.vttl.be/wp-content/uploads/2019/01/18-19_Resultaten_Jeugdliga_3_WVL.pdf

Provinciale kampioenschappen

Willem en Michiel namen afgelopen weekend deel aan de provinciale kampioenschappen. Beiden kwamen uit in de reeks E6-E4. Willem verloor 2 maal met 2-3 en won zijn derde match met 3-0. Hiermee strandde hij in de eerste ronde. Michiel wist door te stoten tot de halve finale! Een mooi resultaat van beiden.

Jeugdliga 2

Jauri, Mauro en Jelle namen vorige week zondag deel aan de 2de jeugdliga van dit seizoen. Alle drie wisten ze hun mannetje te staan en konden hun matchen meepikken. Groepswinst zat er ditmaal niet in, maar het werd vooral een leuke dag!

Week 13 & 14:

Speelweek 13 en 14!
Foto: voor de match werd de C-ploeg in de bloemetjes gezet met hun kampioenstitel van 2016-2017.
Vorige week was er geen verslag, daardoor krijgen jullie deze week een dubbele update.
De A-ploeg wist tweemaal te winnen. Koekelare A, een tegenstander uit de bovenste regionen van het klassement werd overtuigend met 4-12 overwonnen. Deze week werd Menen A met 3-13 geklopt. In beide matchen wisten Jan en Ken al hun matchen te winnen. Sergei haalde met 7/8 een erg mooie score en Dries en Wouter vulden als goede vierde man aan.
De B-ploeg Mocht ook aantreden tegen Koekelare B. Ook hier werd overtuigend met 2-14 gewonnen. Een uitslag die niet voldoende de sterkte van Koekelare aangeeft. Pieter speelde als invaller een erg goede match. Deze week kreeg de B-ploeg een forfait. Door deze overwinningen en punterverlies bij de dichtste concurrenten loopt de B-ploeg nog verder uit.
De C-ploeg (op foto) mochten eerst tegen een van de titelkandidaten. Roeselare bewees dat ze een erg sterk blok zijn. Met 13-3 werd dit uiteindelijk een vrij zware nederlaag. Deze week wist deze ploeg zich te herpakken door Menen met 15-1 te verslaan.
De D-ploeg moest ook op bezoek bij de leider vorige week. Ook hier werd het een 13-3 nederlaag tegen een sterke tegenstander. Jerry en Thibaut wisten wel enkele hoger gerangsickte spelera aan hun winstkaart toe te voegen. Thibaut kon ook deze week zijn goede vorm verzilveren. Hij wist tegen Oudenburg 3 matchen te winnen. Enkel hun kopman (D0) bleef logisch ongeslagen. In een spannende partij werd het 8-8.
De E-ploeg tenslotte, Haalde een erg mooie 1-15 overwinning tegen Kortrijk F. Sibert, Willem en Michiel hadden weinig problemen met de 4 NG spelers. Lander wist als NG een 3 op 4 te halen. Deze week mochten ze tegen de nr 2, Kuurne. In een gelijkgaand duel werd het 8-8. Britney was de primus met een 3 op 4.

De club in het nieuws!

Lees deze week in Het Wekelijks Nieuws West:

‘TTC Green Earth Ieper speelde vriendenmatch tegen ploeg uit Wales’

Krant van West-Vlaanderen– Het Wekelijks Nieuws West elke vrijdag te koop bij de krantenverkoper in uw buurt!