Week 5:

Ook ditmaal wisten de A- en de B-ploeg de te winnen. Vooral voor de B-ploeg kan dit een belangrijke match geweest zijn tegen een van de betere ploegen in de reeks, Zandvoorde F. Dit was ook merkbaar aan tafel, beide ploegen hadden winst als doel. Dries (4 – waaronder 3 belles) bleef ongeslagen. En Jork zorgde met 2 prestaties ervoor dat Heuvelland al snel op voorsprong kwam. Christophe (3) en Wouter (2) hielpen ervoor te zorgen dat dit resulteerde in 11-5 winst.
Zandvoorde E, de tegenstande van de A-ploeg kwam met minder ambitie naar de Westhoek. Niettemin mag de 12-4 prestatie van Jan (terug 4!), Sergei (2), Nico (3) en Ken (3) niet onderschat worden. Ook de A-ploeg is duidelijk op dreef.
Kuurne C kwam tegen onze C ploeg spelen met een ploeg die niet mistaat in de bovenste helft van 3de provinciale momentel (D0,D2,D2 en D4). Het was dus vooral zaak om te proberen te stunten en zo een mooie zaak te doen voor een klassement. Stefan (2), Sven (2) en Peter (1) slaagden hierin. Stefaan kwam dichtbij, maar kon de vijde set niet winnen tegen een D2. Uiteindelijk werd een mooie 5-11 als uitslag genoteerd.
De D-ploeg moest tegen de 2de in de stand, Tielt C. Vooraf weet je dan al dat dit niet gemakkelijk wordt. Toch werd er fel gestreden. 8 belles werden mooi verdeel over beide ploegen. Enkele mooie prestaties werden opgetekend. Daarbij wist Renzo een speler te winnen van 4 klassementen hoger! De overwinning halen bleek toch nog iets te moeilijk. Het werd 6-10. Guillaume (2), Jerry (1), Renzo (3) en Tuur (0). Hierdoor zakt de D-ploeg wat weg in de rangschikking. Maar gezien de afgewerkte kalender: 1xAF, tegen 1e , 2de en 1 versterkte ploeg is deze momentopname wat vertekend. Komende weken staan er haalbaardere tegenstanders op het programma en moet er gewonnen worden!
De E-ploeg tenslotte moest deze week niet spelen.
Volgende week 1 weekje rust, waarna 5 uitwedstrijden op de planning staan.

Geef een reactie