Nieuws

Nieuwe zaal te Ieper

Vanaf heden zullen onze trainingen en competitiewedstrijden in Ieper doorgaan in een nieuwe zaal. Deze zaal bevind zich op dezelfde site zoals voorheen, maar in de nieuw aangebouwde turnhal. Boven in dit gebouw is een polyvalente zaal waar wij onze trainingen kunnen houden.

Iedereen van harte uitgenodigd om een balletje te komen slaan in deze nieuwe zaal!

Resultaten jeugdliga fase 3 2018-2019

Het in detail doornemen van alle 12! onze deelnemers is ietwat te tijdrovend. Daarom hieronder een korte samenvatting:

  • Dit was het debuut van: Mickah, op zijn eerste competitieoptreden won hij 3/6 matchen bij de miniemen! Mooi gedaan!
  • Luiz kroonde zicht tot beste Benjamin op deze jeugdliga
  • Jauri kroonde zich dan weer tot beste miniem op deze jeugdliga
  • Sibert won de poule in Heren 2, net onder het hoogste niveau
  • Alle andere spelers wisten een mooie prestaties neer te zetten, niemand bleef zonder overwinning.

Gedetailleerde resultaten op:

https://www.wvl.vttl.be/wp-content/uploads/2019/01/18-19_Resultaten_Jeugdliga_3_WVL.pdf

Week 12:

Vorig weekend was niet zo succesvol voor onze ploegen. Hoewel er enkele mooie individuele prestaties waren, werd 4 maal verloren. In de E ploeg mochten zowaar ook 3 spelers hun competitiedebuut maken in 4de provinciale.

Oostduinkerke A-Heuvelland A 11-5
Wenduine C- Heuvelland B 11-5
Oostduinkerke -Heuvelland D 15-1
Wenduine -Heuvelland E 16-0

Morgenavond staan alvast opnieuw 4 wedstrijden gepland om de 0 weg te vegen voor 2019. Daarnaast zullen ook !12! spelers aantreden op de jeugdliga komende zondag.

Veel succes allemaal

Provinciale kampioenschappen

Willem en Michiel namen afgelopen weekend deel aan de provinciale kampioenschappen. Beiden kwamen uit in de reeks E6-E4. Willem verloor 2 maal met 2-3 en won zijn derde match met 3-0. Hiermee strandde hij in de eerste ronde. Michiel wist door te stoten tot de halve finale! Een mooi resultaat van beiden.

Jeugdliga 2

Jauri, Mauro en Jelle namen vorige week zondag deel aan de 2de jeugdliga van dit seizoen. Alle drie wisten ze hun mannetje te staan en konden hun matchen meepikken. Groepswinst zat er ditmaal niet in, maar het werd vooral een leuke dag!

Week 5:

Ook ditmaal wisten de A- en de B-ploeg de te winnen. Vooral voor de B-ploeg kan dit een belangrijke match geweest zijn tegen een van de betere ploegen in de reeks, Zandvoorde F. Dit was ook merkbaar aan tafel, beide ploegen hadden winst als doel. Dries (4 – waaronder 3 belles) bleef ongeslagen. En Jork zorgde met 2 prestaties ervoor dat Heuvelland al snel op voorsprong kwam. Christophe (3) en Wouter (2) hielpen ervoor te zorgen dat dit resulteerde in 11-5 winst.
Zandvoorde E, de tegenstande van de A-ploeg kwam met minder ambitie naar de Westhoek. Niettemin mag de 12-4 prestatie van Jan (terug 4!), Sergei (2), Nico (3) en Ken (3) niet onderschat worden. Ook de A-ploeg is duidelijk op dreef.
Kuurne C kwam tegen onze C ploeg spelen met een ploeg die niet mistaat in de bovenste helft van 3de provinciale momentel (D0,D2,D2 en D4). Het was dus vooral zaak om te proberen te stunten en zo een mooie zaak te doen voor een klassement. Stefan (2), Sven (2) en Peter (1) slaagden hierin. Stefaan kwam dichtbij, maar kon de vijde set niet winnen tegen een D2. Uiteindelijk werd een mooie 5-11 als uitslag genoteerd.
De D-ploeg moest tegen de 2de in de stand, Tielt C. Vooraf weet je dan al dat dit niet gemakkelijk wordt. Toch werd er fel gestreden. 8 belles werden mooi verdeel over beide ploegen. Enkele mooie prestaties werden opgetekend. Daarbij wist Renzo een speler te winnen van 4 klassementen hoger! De overwinning halen bleek toch nog iets te moeilijk. Het werd 6-10. Guillaume (2), Jerry (1), Renzo (3) en Tuur (0). Hierdoor zakt de D-ploeg wat weg in de rangschikking. Maar gezien de afgewerkte kalender: 1xAF, tegen 1e , 2de en 1 versterkte ploeg is deze momentopname wat vertekend. Komende weken staan er haalbaardere tegenstanders op het programma en moet er gewonnen worden!
De E-ploeg tenslotte moest deze week niet spelen.
Volgende week 1 weekje rust, waarna 5 uitwedstrijden op de planning staan.